Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλωτσιές, μπουνιές στη μούρη»
Για την, δύσκολη όπως είπε, σχέση με τον πατέρα του μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ 2, εξομολογούμενος ταυτόχρονα τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε βιώσει λόγω αυτού του γεγονότος.
Μιλώντας για τον πατέρα του, είπε: «Με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα, την οποία εγώ δεν διαιόνιζα γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουμε την ώρα της κόντρας. Όταν δεν είχαμε την κόντρα αυτή, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε. Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου! Ξύλο… και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλωτσιές, μπουνιές στη μούρη και στα πόδια. Όταν όμως μια φορά στη ζωή μου, στην τελευταία τάξη του δημοτικού, με έδειρε ένας δάσκαλος, μου είπε πως τιμωρούσε όλη την τάξη.
Πήγα, πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο από το περίπτερο και του είπα πως φεύγω από το σχολείο. Εκείνος τα παράτησε όλα, πήρε ένα ταξί, βούτηξε τον δάσκαλο από τη γραβάτα και του είπε πως «αυτόν τον δέρνω μόνο εγώ και κανείς άλλος»! Από κει και πέρα, όταν το είδα αυτό, δεν χρειάστηκε να τον ξαναρωτήσω γιατί με δέρνει».

Δείτε ακόμα:  24.246 νέα κρούσματα στη χώρα – 77 θάνατοι και 670 διασωληνωμένοι

Newsroom | Pireas News