«Έχω βοηθήσει τόσο κόσμο και τώρα δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγέλλει ότι καθυστέρησαν πολύ τα εναέρια μέσα
Με ανάρτηση του στα social media, ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος σπάει τη σιωπή του και εξιστορεί τα όσα τραγικά έζησε στην προσπάθεια του να σώσει τον 21χρονο γιό του Ερμή που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες στα Τζουμέρκα.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισημαίνει την μεγάλη καθυστέρηση των εναέριων μέσων, κάτι το οποίο είχε καταγγείλει και η αδερφή του νεαρού ορειβάτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ερμής Θεοχαρόπουλος, ηλικίας 21 ετών, έκανε ορειβατικό σκι και γλίστρησε σε δύσβατη χαράδρα. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του.
«Μπαμπάκα μου, μου φώναξε και πήγε να σηκωθεί όταν έφτασα κοντά του, στις 13:40 μετά από μισή ώρα από την στιγμή που έπεσε, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί όρθιος. Μην κουνιέσαι αγόρι μου θα πάνε όλα καλά, του είπα. Εκλιπαρούσα στο τηλέφωνο μιλώντας με τον αστυνόμο να έρθει άμεσα ελικόπτερο γιατί χρειαζόταν άμεσα διασωλήνωση. Εχω ειδοποιήσει από το 112 για την θέση σας σε 10 λεπτά θα έρθει ελικόπτερο, μου είπαν. Αστυνόμε σε παρακαλώ το κάθε λεπτό μετράει, του είπα και συμπλήρωσα πως δεν μπορώ να τον πάρω στην πλάτη έχει πολλά κατάγματα και ίσως εσωτερική αιμορραγία θα μου πεθάνει στην πλάτη. «Γιάννη θα έρθει σε 10- 15 λεπτά το ξέρουν όλοι μην κουνιέσαι», ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Έχω βοηθήσει τόσο κόσμο και τώρα δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου. Μακάρι να μην ζήσει κανένας πατέρας και καμία μάνα αυτό που έζησα. Θα τον θυμάμαι χαμογελαστό όπως ήταν πάντα και όχι πονεμένο όπως ήταν στις τελευταίες του στιγμές» κατέληξε ο πατέρας.

Δείτε ακόμα:  Φοβάμαι να είμαι σε μία χώρα όπου οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να ζουν

Newsroom | Pireas News