Έχουν ταυτοποιηθεί 56 νεκροί – Θρίλερ με μία σορό που παραμένει χωρίς ταυτότητα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η ταυτοποίηση του DNA δεν αφήνει περιθώρια λάθους»
Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, ανέφερε για την τραγωδία στα Τέμπη, ότι έχουν ταυτοποιηθεί όλες οι σοροί από τη σύγκρουση των τρένων, με εξαίρεση έναν άνδρα.
Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου δήλωσε πως «έχουν ταυτοποιηθεί όλες οι σοροί και όλα τα τμήματα, εκτός από έναν άνδρα αλλοδαπό».
Επίσης, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις καταγγελίες οικογένειας, πως έχει δώσει δείγμα DNA, όμως ακόμα δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση. «Δεν έχουμε μέχρι στιγμής μια σορό που να αντιστοιχεί στο DNA της οικογένειας. Αν ήταν στο κέντρο της πολύ μεγάλης φωτιάς, σαφώς θα μπορούσε και να μην βρεθεί», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια δήλωσε πως «όταν ήρθε το κλιμάκιο χειρισμού απωλειών θυμάτων σε μαζικές καταστροφές, μας εξηγεί ότι πρέπει να ακολουθεί ένα πρωτόκολλο και ουσιαστικά τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον είχε το κλιμάκιο».
Έτσι, σημείωσε ότι «η ταυτοποίηση του DNA δεν αφήνει περιθώρια λάθους», σχετικά με τις καταγγελίες που έγιναν από την οικογένεια.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πρόστιμα 120.340 ευρώ σε δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ για αισχροκέρδεια

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News