ΕΔΕ από το Λιμενικό για την ανθυπασπιστή αρνήτρια του κορονοϊού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η 38χρονη φώναζε και απειλούσε τους καθηγητές του γυμνασίου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το επεισόδιο σε σχολείο στα Καμίνια την περασμένη εβδομάδα, όταν γονείς αρνήθηκαν να δείξουν self test και ούτε ήθελαν το παιδί τους να βάλει μάσκα. Μετά την αναταραχή οι γονείς μήνυσαν τους καθηγητές του γυμνασίου και άπαντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο, το θέμα αφορά και το Λιμενικό Σώμα, το οποίο διάταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τη νεαρή ανθυπασπιστή που μαζί με τον σύζυγο της μήνυσαν τους εκπαιδευτικούς.

«Μου είπαν ότι εφαρμόζουν την ΚΥΑ. Τους ενημέρωσα ότι παραβιάζουν το Δίκαιο. Και ενημέρωσα ότι θα καλέσω την Αστυνομία όπως και έπραξα» υποστήριξε ο σύζυγός της.
Ιδιαίτερα προβληματισμένη παραμένει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου καθώς, η 38χρονη λιμενικός που φώναζε και απειλούσε τους καθηγητές του παιδιού της, στον εργασιακό της χώρα, περιγράφεται ως χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα τυπική στα καθήκοντα αλλά και στους κανόνες ατομικής προστασίας.

Δείτε ακόμα:  Έρευνα από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για διαρροή στοιχείων από την ΕΥΠ για παρακολουθήσεις

«Αυτό που με τρελαίνει και δεν μπορώ να ανεχτώ είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω από αυτά που έκανα εγώ τι σχέση έχει η δουλειά που κάνει η σύζυγος μου» υποστήριξε ο σύζυγός της.
Ο ελεύθερος επαγγελματίας σύζυγός της ήταν εκείνος που το πρωί της Δευτέρας μήνυσε διευθύντρια, υποδιευθύντρια και την υπεύθυνη covid του γυμνασίου Καμινίων γιατί δεν επέτρεψαν στον γιο του να μπει χωρίς μάσκα και self test. Η μια εκ των εκπαιδευτικών μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS του Mega περιέγραψε τις σκηνές απείρου κάλλους που ακολούθησαν με περιπολικό να τις περιμένει απ’ έξω για να τις μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα.

«Ξέρετε ποιο είναι το πιο τραγικό από όλα αυτά; Το πιο τραγικό είναι να είσαι στην εκπαιδευτική διαδικασία 30 χρόνια και να φτάνεις σε σημείο να βλέπουν οι μαθητές σου να σε παίρνουν λες και είσαι -δεν ξέρω τι- με το περιπολικό. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω από εκείνη την ημέρα» σημείωσε.

«Οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού» ανέφερε η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, αρνητές – γονείς από τη βόρεια Ελλάδα έστειλαν εξώδικο σε εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας, απειλώντας τους με εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα.

«Όταν οποιοσδήποτε γονιός κάνει καταγγελία για οποιοδήποτε λόγο ή μήνυση, έρχεται το περιπολικό και σε παίρνει.

Και το ένα υπουργείο δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει το άλλο υπουργείο δηλαδή εμείς είμαστε υποχρεωμένοι από τη μία να διατηρήσουμε αυτό που λέει το υπουργείο και να μην βάζουμε μέσα παιδί χωρίς μάσκα και με το απαραίτητο τεστ και από την άλλη έρχεται το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως να μας πει ότι αφού το κάνατε αυτό, πάμε μέσα» υποστήριξε η εκπαιδευτικός του γυμνασίου Καμινίων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News