«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 18 Μαΐου στον Νέο Βουτζά
Την απώλεια του δημοσιογράφου Χρήστου Μεσσήνη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Ο Χρήστος Μεσσήνης γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1950, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Τον Ιούλιο του 1970 άρχισε να εργάζεται ως εσωτερικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ακρόπολις», ενώ από το 1971 ξεκίνησε η συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Αυγή», «Νέα Ελλάδα», «Ριζοσπάστης», «Αθηναϊκή», «Βραδυνή», τα περιοδικά «Αθηνόραμα» και «Πολιτικά Θέματα», ενώ το 1979 θα είναι η αρχή της συνεργασίας του με το «Βήμα». Θα εργαστεί επίσης στην «Ελευθεροτυπία», την «Εγνατία» και τέλος στα «Νέα».
Ο Χρήστος Μεσσήνης εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, ενώ αποτελούσε πάντοτε κύρια μέριμνά του η διαφύλαξη των αξιών και της δεοντολογίας του επαγγέλματος. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο. Η κηδεία του Χρήστου Μεσσήνη θα τελεστεί την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Νέο Βουτζά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  2.562 νέα κρούσματα, 7 νεκροί και 124 διασωληνωμένοι

Newsroom | Pireas News