Έγινε ανάληψη 90.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό και οι 60.000 παίχθηκαν στον τζόγο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι προκύπτει από την έρευνα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Κινήσεις χιλιάδων ευρώ φέρεται να έχει διαπιστώσει η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες στους ελεγχόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς που φέρονται να σχετίζονται με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, με τον ίδιο να τονίζει, ότι όλα τα χρήματα από δωρεές δόθηκαν στις δράσεις της Κοινωνικής Κουζίνας.
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Όπως αναφέρει στην έρευνά της η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, μέσα σε δύο χρόνια έπαιξε συνολικά 600.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια. Πέρα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, η Αρχή ερευνά και το λογαριασμό στο Paypal, μέσω του οποίου δεχόταν δωρεές η Κοινωνική Κουζίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αφού είχε συνταχθεί το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, οι ελεγκτές εντόπισαν, ότι είχε γίνει ανάληψη 90.000 ευρώ, από τις οποίες οι 60.000 ευρώ χρησιμοποιήθηκαν σε τυχερά παιχνίδια. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι έγιναν οι υπόλοιπες 30.000 ευρώ, που «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό σε μετρητά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο κίνδυνος που υπάρχει

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News