Έγινε απόπειρα κατά της ζωής του από αλλοδαπό κρατούμενο – Τι λέει ο δικηγόρος του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή» φέρεται να είπε
Για την προσπάθεια ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια του πελάτη του στις φυλακές του Μαλανδρίνου όπου μεταφέρθηκε.
Αλλοδαπής καταγωγής άτομο το οποίο βρισκόταν στην ίδια πτέρυγα με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του κινήθηκε εναντίον του πιλότου. «Υπάρχουν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου του εντολέα μου και σχηματίστηκε δικογραφία» τόνισε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το πότε σημειώθηκε το περιστατικό.
«Κινήθηκε κατά της ζωής του» επεσήμανε ο δικηγόρος.
«Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή»
Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός όπως μετέδωσε η εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» φέρεται να είπε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή. Έψαχνα να τον βρω». Τα λεγόμενα του κρατούμενου που προσπάθησε να επιτεθεί στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και ειπώθηκαν στην εκπομπή επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του πιλότου.
Παράλληλα ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη μεταφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μαλανδρίνο λέγοντας «πάει σε έναν καινούργιο χώρο, άγνωστο για αυτόν» εξηγώντας πως πρόκειται για πιο σκληρές φυλακές.
Στις φυλακές του Μαλανδρίνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής βρίσκονται πέντε ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία των συζύγων τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλάει στον πληθυντικό σε όλους στη φυλακή και μαζί του στο σωφρονιστικό κατάστημα πήρε πολλά βιβλία και πάρα πολλές φωτογραφίες της κόρης του.
«Ο εντολέας μου αφιερώνει πολύ χρόνο στην ανάγνωση βιβλίων» επεσήμανε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο εντολέας του να δώσει πανελλήνιες για να μπει στο πανεπιστήμιο ενώ εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται για τους κρατούμενους – φοιτητές.

Δείτε ακόμα:  Αντισυνταγματικός ο διαγωνισμός για τη Δομή Μαλακάσας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News