Έγκλημα Γλυκά Νερά: Οι "περίεργες" κινήσεις των δολοφόνων της Καρολάιν – Τα ερωτήματα (βίντεο)

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Οι “περίεργες” κινήσεις των δολοφόνων της Καρολάιν – Τα ερωτήματα (βίντεο)

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Οι παράξενες κινήσεις των δολοφόνων της Καρολάιν – Τα ερωτήματα 

Την εκτίμηση ότι σύντομα η ΕΛ.ΑΣ. θα φτάσει στην εξιχνίαση της υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα τεκμήρια που έχει στη διάθεσή της είναι λιγοστά.

“Εγώ εκτιμώ ότι είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα ερωτήματα είναι πολλά, το ομολογούμε. Σε μια μονοκατοικία μπήκαν τρεις άνθρωποι με όπλα που αυτό σημαίνει ότι δεν μπήκαν απλώς για μια διάρρηξη, αλλά για ληστεία. Ίσως τα όπλα τα είχαν για να απειλήσουν και σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Επίσης, κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης, αλλά από τη άλλη άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο. Αυτό είναι ένα ερώτημα. Είναι ασυνήθιστο. Έδεσαν τον 32χρονο με σπάγκο, δηλαδή δεν είχαν μαζί τους υλικά και του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία. Ό,τι βρήκαν μέσα στο σπίτι. Ενώ, την κοπέλα την έδεσαν με ένα ρούχο” τόνισε, σημειώνοντας πως όλες αυτές οι ενέργειες είναι αντιφατικές.

Δείτε ακόμα:  «Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί το έκανες;» – Ο συγκλονιστικός διάλογος με την γειτόνισσα του σπιτιού της οικογένειας στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, υπάρχει ένα διαρρηγμένο παράθυρο, το οποίο ήταν πεσμένο μέσα στον χώρο. “Δηλαδή φάνηκε ότι αποκολλήθηκε και έπεσε μέσα. Απ’ ότι μου είπαν οι συνάδελφοι δεν είχε εμφανή σημεία διάρρηξης εξωτερικά, αλλά εγώ υποθέτω ότι μπορεί να μην είχε επειδή το κλώτσησαν για παράδειγμα” ανέφερε.

“Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαρρέονται έχω πολλά ερωτήματα, βλέπω αντιφάσεις στον τρόπο που λειτούργησαν αυτοί οι άνθρωποι” συμπλήρωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

enikos.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News