ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Εικόνες απόλυτης καταστροφής στη Μηλίνα Πηλίου προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει οδική πρόσβαση στην περιοχή, οι κάτοικοι και οι παραθεριστές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, νερό και τηλεφωνικές επικοινωνίες
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βόλου, Φρόσω Παύλου, στην παραλιακή Μηλίνα του νοτίου Πηλίου, που επλήγη ιδιαίτερα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και τις καταστροφικές πλημμύρες που έφερε,
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οδική πρόσβαση στην περιοχή, οι κάτοικοι και οι παραθεριστές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, νερό και τηλεφωνικές επικοινωνίες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μόνο δια θαλάσσης, αν γίνεται και υπάρχει δυνατότητα, μπορεί να υπάρχει βοήθεια. Ψάχνουν από χθες έναν άνθρωπο από το γειτονικό χωριό Μετόχι που πήγε στην Μηλίνα και δεν μπορούν να τον βρουν.
Επίσης από νωρίς το πρωί της Τετάρτης τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να απεγκλωβίσουν αρρώστους και ηλικιωμένους που μένουν μόνοι τους. Παράλληλα γίνεται έκκληση για βοήθεια από εθελοντές αφού τόνοι λάσπης έχουν εγκλωβίσει πολίτες μέσα στα σπίτια τους.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αττική ζητούν μεταναστευτικές κοινότητες

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News