Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν την βίασα»
«Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι» υποστηρίζει με δήλωσή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο ιερέας από τα Κάτω Πατήσια που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης.
«Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου. Δεν την βίασα, όπως με κατηγορεί, γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός υμένας. Οι χώροι που κατηγορούμαι ότι τη βίασα, φέρουν τζαμαρίες και κλειδιά έχουν έξι άνθρωποι. Κανείς ποτέ δεν αντιλήφθηκε τίποτα; Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στο λόγο της. Όμως, η ανήλικη δεν έχει πειραχθεί και το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει» υποστηρίζει ο κατηγορούμενος ιερέας.

Νέα δίωξη σε βάρος του ιερέα για ασέλγεια και πορνογραφία κατά συρροή
Συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του ιερέα για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και πορνογραφία κατά συρροή.
Η μαρτυρία 18χρονης που φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία την περασμένη Παρασκευή ήταν αυτή που οδήγησε στην νέα δίωξη σε βάρος του 36χρονου. Το νεαρό κορίτσι φέρεται να υποστήριξε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον ιερέα με την συναίνεση της.
Ωστόσο, οι περιγραφές της για τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ο κατηγορούμενος παραπέμπουν σε αυτές της ανήλικης που τον έχει καταγγείλει για βιασμό. Η 18χρονη ήταν παρούσα την ώρα της σύλληψης του ιερέα καθώς, όπως αναφέρει, πολλές φορές βοηθούσε την οικογένεια του και φρόντιζε τα παιδιά του.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το δικό της κινητό τηλέφωνο.

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθησαν γονείς που δεν έστελναν το παιδί τους στο σχολείο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News