ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θαυμαστής της έκανε δώρο αυτοκίνητο και δεν το δέχτηκε
Για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» η Χριστίνα Κολέτσα. «Δεν απαντώ στα σχόλια ότι είμαι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Bασάλο. Δεν απαντώ σε κάτι που δεν ισχύει. Το να ασχολείται κάποιος με την προσωπική ζωή κάποιου δεν μου βγάζει υγειά», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίδραση της οικογένειας της όταν ανακοίνωσε την απόφασή της να ασχοληθεί με τον τραγούδι. «Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι έπαθαν εγκεφαλικό. Έχω δουλέψει σε φούρνο, ως σερβιτόρα, σε μια ναυτιλιακή, ως μπαργούμαν».
«Το φλερτ συμβαίνει μόνο διαδικτυακά, στο live δεν δίνω και πολλά περιθώρια για να με φλερτάρει ο άλλος. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε έναν άνδρα είναι τα χέρια του. Δεν νιώθω μόνη, αλλά δεν έχω κάποια σχέση. Έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή, μέσα από τα social media. Θα έβγαινα και με νεότερο άνδρα», πρόσθεσε.
Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστική στο παρελθόν αλλά δεν αποκάλυψε σε ποιο μέρος του σώματός της. «Έχω μάθει ότι είμαι το 3ο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάποιες φορές ήμουν κουλ, άλλες φώναξα, έβρισα, χώρισα», ανέφερε, ενώ περιέγραψε ότι θαυμαστής της της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο αλλά δεν το δέχθηκε. «Μου έχουν κάνει ακριβό δώρο, ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν το δέχτηκα».
«Νομίζω είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου. Κάνω ψυχανάλυση», παραδέχθηκε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Η Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα την παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News