Είναι ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη μας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντέδρασε σε σχόλιο που γράφτηκε στα social media για το ισχαμικό επεισόδιο του πατέρα της
Δεν άντεξε και αντέδρασε η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, απαντώντας με οργή σε πικρόχολο σχόλιο που αφορά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
«Θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας» σημειώνει η Ιωάννα Χαρδαλιά, δίνοντας απάντηση στα social media σε σχολιαστή ο οποίος ανέφερε «Να και ένα ευχάριστο, άντε καλά ξεκουμπίδια».
«Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας» τονίζει η Ιωάννα Χαρδαλιά, κλείνοντας την απάντηση της με τη φράση «Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα»
Συγκεκριμένα η Ιωάννα Χαρδαλιά αναφέρει στην απάντησή της: «Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου! Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας… Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές – η τουλάχιστον πρέπει να είναι – θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία… μιας ολόκληρης οικογένειας! Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται! Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας… Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα».

Δείτε ακόμα:  Πόσοι πολίτες είναι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα – Τα ποσοστά ανά ηλικιακή ομάδα

Newsroom | Pireas News