«Είπαμε να πάμε να μαλώσουμε με οπαδούς του Άρη» – Απολογείται ο τρίτος κατηγορούμενος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο 22χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια
Συνεχίζονται οι απολογίες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, με τον τρίτο κατηγορούμενο να «ανεβαίνει» στο εδώλιο.
Πριν από λίγες ημέρες ο δεύτερος εκ των 12 κατηγορουμένων ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό στο πόδι με αποτέλεσμα να «βρει» τη μηριαία αρτηρία, παραδοχή που όμως αμφισβητήθηκε ευθέως τόσο από την εισαγγελέα της έδρας όσο κι από την πολιτική αγωγή.
Η διαδικασία επαναλαμβάνεται ύστερα από διακοπή μίας εβδομάδας και τη «σκυτάλη» στις απολογίες πήρε ο τρίτος κατηγορούμενος. Ανεβαίνοντας στο βήμα του δικαστηρίου ο 22χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη που βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση να εκδηλωθεί η επίθεση στην Χαριλάου, επιβεβαιώνοντας ότι αφορμή στάθηκε περιστατικό που προηγήθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου «κάποιοι του Άρη κυνήγησαν οπαδούς του ΠΑΟΚ».
«Είπαμε να πάμε μία βόλτα, να πάμε να μαλώσουμε με οπαδούς του Άρη» ανέφερε, τονίζοντας ότι η απόφαση λήφθηκε από όλους, «ο καθένας με τη δική του συναίνεση».
Σε ό,τι αφορά τη δική του συμμετοχή στο φονικό επεισόδιο, ο 22χρονος αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή με τον Άλκη και ότι ο ίδιος κυνήγησε έναν φίλο του 19χρονου.
Η απολογία του βρίσκεται σε εξέλιξη.
 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Οκτώ συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News