«Εκατό φορές να γύριζα πίσω το χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Κάρολαιν»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εγώ θα σας πω όσα συνέβησαν αυτά τα 4 χρόνια και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας» είπε ο κατηγορούμενος
«Εκατό φορές να γύριζα πίσω το χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Κάρολαιν».
Με μια αφήγηση που έμοιαζε να έχει προβάρει τα λόγια πολλές φορές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε για την γνωριμία του με την Καρολάιν όταν εκείνη ήταν ανήλικη αλλά και την αγάπη του για εκείνη.
«Ήταν ένας άνθρωπος που δε χόρταινες να είσαι μαζί της» είπε μιλώντας παράλληλα με θερμά λόγια για την οικογένεια της.
«Έβλεπα το λόγο που η Κάρολαιν ήταν αυτή που ήταν. Είχε μεγαλώσει σε οικογένεια με αρχές, με ήθος» περιέγραψε.
Επιχειρώντας να μην χάσει τον ειρμό των σκέψεων του ο κατηγορούμενος παρά τις ερωτήσεις που δέχτηκε επέμεινε να αφηγηθεί την ιστορία του από την αρχή δίνοντας έμφαση στη σχέση του με την Καρολάιν αλλά και την απόφαση τους να παντρευτούν στην Πορτογαλία, παρά το νεαρό της ηλικίας της και τα χρόνια που τους χώριζαν. «Ακόμα και τώρα επειδή πονάει παρά πολύ, αν σταματούσε ο χρόνος στις 10 Μαΐου, πάλι το ότι παντρευτήκαμε εκείνη τη περίοδο κι ας ήταν νωρίς, το πόσο χαρούμενη την έκανα, πόσο ευτυχισμένη ήμασταν, το αγαπήσαμε σαν ιδέα να παντρευτούμε» ανέφερε.
«Συνάντησα το πιο υπέροχο πλάσμα που είδα στη ζωή μου, μαζί με την κόρη μας»
«Δεν έχει ενδιαφέρον τι έκανα στην καριέρα μου. Η ζωή μου άλλαξε το 2017 όταν το Πάσχα πέρασα στην Αλόννησο και ήταν η πρώτη φορά που είδα την Κάρολαιν. Συνάντησα το πιο υπέροχο πλάσμα που είδα στη ζωή μου, μαζί με την κόρη μας» ανέφερε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος εξήγησε πως η γνωριμία του με την Καρολάιν έγινε στην διάρκεια των γιορτών σε κοινή παρέα. «Ήταν ένας άνθρωπος που δε χόρταινες να είσαι μαζί της. Είχε μια προσωπικότητα που με έκανε να παραβλέπω τη διαφορά ηλικίας. Ξέραμε και οι δυο ότι αυτό που είχαμε δεν ήταν για μια εβδομάδα. Έπρεπε να σκεφτώ τι θα γίνει».
Ο κατηγορούμενος εξήγησε πως μετά το καλοκαίρι «ήταν αυτονόητο και για τους δυο ότι θα μείνουμε μαζί, ανεξαρτήτως ηλικίας, με εκείνη να μένει σε ένα νησί δυσπρόσιτο».
Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως το νεαρό κορίτσι «είχε την εφηβική αφέλεια» «Ήξερα ότι θα ωριμάσει. Αν και ώριμη για την ηλικία της, ήταν στη διαδικασία ωρίμανσης. Άξιζε για εμένα να προσπαθήσω στο 100%’ υποστήριξε.
Πρόεδρος: Ήταν η γυναίκα της ζωής σας με λίγα λόγια;
Μπάμπης: Αυτό το έχουν πει πολλοί, πολλές φορές. Εγώ δεν το έχω πει ποτέ. Η αγάπη που πήρα και ένιωσα ήξερα τι είναι.
«Εγώ θα σας πω όσα συνέβησαν αυτά τα 4 χρόνια και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας» είπε ο κατηγορούμενος και απευθυνόμενος στο δικαστήριο μίλησε για τον «μεγάλο έρωτα» που όπως είπε βίωσε .
«Από το φθινόπωρο του 2017 πήγαινα συνεχώς στο νησί, νοίκιαζα ακόμα και φουσκωτό για να πηγαίνω προκειμένου να μη περνάει παραπάνω από εβδομάδα που δε θα τη δω. Σε κάθε ευκαιρία πήγαινα στο νησί. Το Πάσχα εκείνης της χρονιάς είχαμε κανονίσει ένα μεγάλο ταξίδι στις Φιλιππίνες όπου γνώρισα και την υπόλοιπη οικογένεια της.» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μητέρα της Καρολάιν λέγοντας: «Ένα από τα θετικά που είχε η Κάρολαιν, ήταν η μητέρα της. Η ίδια μου ζήτησε να τη γνωρίσω. Μου είπε «δε μπορώ να λέω ψέματα, αν μου πει κάτι για την ηλικία, θα της πω να σε γνωρίσει».
Το πολυήμερο ταξίδι τους στις Φιλιππίνες, είπε, «ήταν ένα όνειρο». «Ήταν άνθρωποι με ήθος και αρχές. Όλα έβγαλαν νόημα. Έβλεπα το λόγο που η Κάρολαιν ήταν αυτή που ήταν. Είχε μεγαλώσει σε οικογένεια με αρχές, με ήθος» περιέγραψε και πρόσθεσε «Μετά από αυτό ήμουν σίγουρος για αυτό που είχα νιώσει από την αρχή. Εκατό φορές να γύριζα πίσω το χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Κάρολαιν».
Πρόεδρος: Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να το κάνετε όμως.
Κατηγορούμενος: Αυτό είναι το πρόβλημα, ναι.
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανέφερε πως πάντα η Καρολάιν του μιλούσε τρυφερά. Τον αποκαλούσε «αγάπη μου» και δεν τον φώναζε με το όνομα του ακόμη και όταν καυγάδιζαν.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός στα Παπαδιάνικα Λακωνίας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News