Εκκενώθηκε κατάληψη στο Πολυτεχνείο μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές
Εκκενώθηκε κατάληψη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μετά από μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως επιημαίνεται στην ανακοίνωση η ΕΛΑΣ συνεχίζει την εφαρμογή ειδικών επιχειρησιακών δράσεων με σκοπό την εκκένωση κατειλημμένων δημόσιων χώρων και την απόδοσή τους στους υπεύθυνους, με στόχο την αντιμετώπιση εστιών παραβατικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία.
Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης σε χώρο του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, της Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι) καθώς και ομάδες της ΔΙ.ΑΣ., ΔΡΑΣΗ και Ο.Π.Κ.Ε..
Ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές, ενώ, παράλληλα με την επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέδραμαν τις αρμόδιες υπηρεσίες που πραγματοποίησαν εργασίες αποκατάστασης.
Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

👮Εκκενώθηκε κατάληψη σε χώρο του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.Ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές, ενώ, παράλληλα με την επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέδραμαν τις αρμόδιες υπηρεσίες που πραγματοποίησαν εργασίες αποκατάστασης.👉https://t.co/IYcFW1ckkF pic.twitter.com/7iAGCXMC4p
— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) October 21, 2023

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε τον άνδρα που μετέφερε την 38χρονη στην Αγία Γαλήνη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News