Εκλογές 2023: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε «ρόλο Πάτση»!

Εκλογές 2023: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε «ρόλο Πάτση»!

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, διαγνώστηκε από την εφημερίδα «Δημοκρατία» με …«σύνδρομο Πάτση», καθώς όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, επιστρατεύτηκε από fund διαχείρισης δανείων, εναντίον δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας, επισημαίνει ότι η εμπλοκή του Δημήτρη Μάντζου με fund κατά δανειολήπτη, έρχεται μόλις μία ημέρα μετά από ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπέρ των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο.

«Είναι μέγιστη υποκρισία το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ στο “σύνδρομο Πάτση” και την ίδια ώρα να εμφανίζεται ως προστάτης των αδύναμων και υπερχρεωμένων», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που καλεί τον Νίκο Ανδρουλάκη να δώσει άμεσα απάντηση.

«Στις 25 Ιούνη οι πολίτες επιλέγουν: Ασυδοσία των funds ή προστασία της πρώτης κατοικίας;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ταύτιση ΠΑΣΟΚ με ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» υπέρ των funds»

Μόλις χθες το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο. Μία μέρα μετά αποκαλύπτεται από την εφημερίδα «Δημοκρατία» ότι ο εκπρόσωπός του και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας κ. Δημήτρης Μάντζος, επιστρατεύθηκε ως δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο.

Είναι μέγιστη υποκρισία το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ στο «σύνδρομο Πάτση» και την ίδια ώρα να εμφανίζεται ως προστάτης των αδύναμων και υπερχρεωμένων.

Με 700.000 ενυπόθηκα δάνεια να έχουν μεταβιβαστεί σε funds και να παίρνουν σειρά για πλειστηριασμό, περιμένουμε μία απάντηση από τον κ. Ανδρουλάκη.

Στις 25 Ιούνη οι πολίτες επιλέγουν: Ασυδοσία των funds ή προστασία της πρώτης κατοικίας;…

Δείτε ακόμα:  Εμφύλιος στη ΝΔ: Ποιες μεταγραφές του Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ προκαλούν οργή στους γαλάζιους βουλευτές – Δείτε τα ονόματα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News