Εκλογές Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων: Ο Γιάννης Μώραλης στηρίζει την υποψηφιότητα του Λεωνίδα Μανωλάκου

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Θέση για τις επερχόμενες εκλογές της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων πήρε ο δήμαρχος Πειραιά,  Γιάννης Μωράλης και τοποθετήθηκε επισήμως, φανερώνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή του, προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού και δημοτικού συμβούλου Πειραιά , Λεωνίδα Η. Μανωλάκου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά , μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Συναντήθηκα σήμερα με τον Αντιδήμαρχο Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού και δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδας Η. Μανωλάκος. Είχαμε συναντηθεί προ μηνών, όταν και του είχα πει να σκεφτεί να διεκδικήσει την Προεδρία της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που θέτει υποψηφιότητα και είναι προφανές ότι προσωπικά ως Δήμαρχος Πειραιά αλλά και ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» είμαστε στο πλευρό του. Του εύχομαι καλή επιτυχία.”

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.