Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση με εκατοντάδες ελέγχους – Συλλήψεις και προσαγωγές σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Φαιστού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βεβαιώθηκαν 118 παραβάσεις, εκ των οποίων 21 αφορούσαν μέθη οδηγών, 21 μη χρήση κράνους και 11 μη χρήση ζώνης ασφαλείας
Στη σύλληψη 11 άτομων και την προσαγωγή 13 προχώρησαν αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 6 Ιουλίου και σήμερα το πρωί, Κυριακή 7 Ιουλίου, σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Φαιστού.
Συγκεκριμένα, από τις 11 συλλήψεις, τρεις αφορούσαν διατάραξη ησυχίας από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τέσσερις άγρα πελατών, μία παραεμπόριο-πλανόδιο εμπόριο, μία στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μια ναρκωτικά και όπλα και μία σύλληψη αφορούσε εφαρμογή καταδικαστικής απόφασης.
Επίσης, βεβαιώθηκαν 118 παραβάσεις, εκ των οποίων 21 αφορούσαν μέθη οδηγών, 21 μη χρήση κράνους και 11 μη χρήση ζώνης ασφαλείας.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην περιοχή του Δήμου Φαιστού, με τη συνεργασία κλιμακίου της Χημικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και της Διεύθυνσης Εμπορίου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι που αφορούσαν τα αλκοολούχα ποτά.
Η δράση οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου και υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ανωτέρω Διεύθυνσης Αστυνομίας με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.
Ανάλογες αστυνομικές δράσεις, οι οποίες έχουν ως γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο gov.gr – 6.716.516 επισκέπτες τον Ιανουάριο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News