Έκθεση έργων τέχνης των παιδιών της Καλλιτεχνούπολης στην Δημοτική Πινακοθήκη

Έκθεση έργων τέχνης των παιδιών της Καλλιτεχνούπολης στην Δημοτική Πινακοθήκη

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, το απόγευμα, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιώς ξεκίνησε μια υπέροχη έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής. Οι καλλιτέχνες είναι ηλικίας 6 έως 14 ετών.

Ο χώρος του περιστυλίου γέμισε χρώματα και χαρά. Οι μικροί καλλιτέχνες συμμετείχαν στην 1η έκθεση εικαστικών του εργαστηρίου της «Καλιτεχνούπολης» με δασκάλα την Μαργαρίτα Γκίνη – Μελά, μέλος της Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά, η οποία και στήριξε τIMG_1586ην όλη αυτή εκδήλωση και βοήθησε ουσιαστικά στην μεγάλη της επιτυχία.

Δόθηκε με αγάπη, και από την Διεύθυνση της Δημοτικής Πινακοθήκης, η έγκριση της λειτουργίας της Έκθεσης για να μας δείξουν τα παιδιά τα υπέροχα έργα τους. Έργα δουλεμένα σε καμβά με λάδι, αλλά και εντυπωσιακά, για την ηλικία τους, γλυπτά, αφού εκτός των άλλων έχουν και την πάντα γόνιμη παιδική μνήμη μέσα τους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στην Δασκάλα, αλλά και στους γονείς που προσφέρουν στα παιδιά τους την δυνατότητα να ξεφύγουν από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και να μάθουν να εκφράζονται δημιουργώντας, να χρησιμοποιούν την φαντασία και τα χέρια τους, και να αναπτύσσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός άλλων και, ο Βουλευτής κ. Γιάννης Μελάς, ο Πολιτευτής κ. Γιώργος Βρεττάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καρύδης, η Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κ. Λίτσα Μπαφούτη, η Διευθύντρια της Πινακοθήκης και η αναπληρώτριά της κυρίες, Σταυρούλα Τζιώτη, Άννα Καψοκόλη, η Πρόεδρος της Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά κ. Σοφία Παυλάκου, οι κυρίες και οι κύριοι, Χρυσούλα Ναούμ – Μελά, Νίκος Μελάς, Γρηγόρης Μελάς, Χρυσούλα Ναούμ – Μελά, Νινέττα Θεοχάρη – Παπαοικονόμου, Γεωργία Ματσούκα, Γιάννης Βλοντάκη.

Δείτε ακόμα:  Οι «Ημέρες Θάλασσας 2021», με μεγάλη «Γιορτή Λουλουδιών» στην Πλατεία Αλεξάνδρας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.