Εκτός ο Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα!

Εκτός ο Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενώ οι Άγγλοι κάνουν τις απώλειες του πρώτου παιχνιδιού προσθήκες, ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει “αρτιμελής”, για το δεύτερο σκέλος του ημιτελικού του Conference League την Πέμπτη, λόγω του τραυματισμού του Ορτέγκα.

Λόγω του τραυματισμού που του προκλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ, ο αριστερός και βασικός μπακ του Ολυμπιακού Φραντσίσκο Ορτέγκα, δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην ιστορική ρεβάνς στο Καραϊσκάκης!

Την θέση του όπως όλα δείχνουν θα πάρει ο Ρίτσαρντς, ενώ διαθέσιμος είναι και ο έμπειρος Κίνι παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Μεντιλιμπάρ αρκετές φορές στα πλαίσια του ροτέισον.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ 2-1: Βραδιά ποίημα στο Λιμάνι...

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Νίκος Χριστοφοράτος είναι φοιτητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ενεργός στα κοινά και αρθρογραφεί στο pireasnews.gr από το 2022. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ παράλληλα ασχολείται με την επικαιρότητα και την πολιτική. Πέραν από αρθρογράφος ο Νίκος έχει υπάρξει και ραδιοφωνικός παραγωγός σε διάφορα ιντερνετικά ραδιόφωνα.