Ελεύθερη με όρους η 14χρονη κατηγορούμενη μετά την απολογία της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι υποστήριξε η ίδια για την εμπλοκή της στην υπόθεση
Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της παρακολούθησης της από κοινωνικό λειτουργό έφυγε μετά την απολογία της από το ανακριτικό γραφείο η 14χρονη, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην σοκαριστική υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.
«Υποβάλαμε ένα εκτενές απολογητικό υπόμνημα, με το οποίο προσπαθούμε να αποσείσουμε όλες αυτές τις σοβαρές κατηγορίες» ανέφερε σε δήλωση του ο συνήγορος της ανήλικης, Μάρκος Τσιώγκας, ο οποίος σημείωσε, πως η εντολέας του διατείνεται, ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό του βιασμού. «Ήταν παρούσα, αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε και αυτό το περιστατικό διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα, αυτό στο οποίο ήταν η ίδια παρούσα. Αυτό που της συστήθηκε είναι να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό μέχρι το δικαστήριο. Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο» εξήγησε ο συνήγορος υπεράσπισης.
Η 14χρονη, η οποία φέρεται να διατηρεί σχέση με ένα εκ των ανηλίκων που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, μπήκε στο στόχαστρο της δικαιοσύνης, όταν το 15χρονο θύμα ανέφερε, πως ήταν μεταξύ των προσώπων που παρακολούθησαν ένα από τα περιστατικά κακοποίησης του. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα για την υπόθεση έχουν απολογηθεί εννέα κατηγορούμενοι. Στη φυλακή έχουν οδηγηθεί έξι ανήλικοι, ηλικίας 15 με 17 ετών, ενώ δύο αγόρια και η 14χρονη έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μεγάλη φωτιά σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας

Newsroom | Pireas News