Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 16χρονος που τραυμάτισε συμμαθητή του μέσα σε σχολείο του Ηρακλείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι υποστήριξε κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή
Με τους περιοριστικούς όρους της επαυξημένης επιμέλειας από τους γονείς του καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος ο 16χρονος από την ενδοχώρα του Ηρακλείου, ο οποίος στις 16 Οκτωβρίου τραυμάτισε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο.
Ο ανήλικος αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε ότι συνεπλάκησαν με τον 15χρονο συμμαθητή του, ο οποίος, όπως ανέφερε, ξεκίνησε τον καυγά έχοντας από νωρίς προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε τέσσερις συμμαθήτριές τους.
Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσε και ανήλικη συμμαθήτρια και αυτόπτης μάρτυρας, η οποία υποστήριξε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη – Τι λέει για τη διαθήκη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News