Έμεινα 40 ημέρες στην εντατική

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Έχω μπει σε φυλακές και ψυχιατρείο για να γράψω τα βιβλία μου»
Για το ατύχημα που τον οδήγησε στην εντατική μίλησε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
«Η γυναίκα μου ήταν η μοντέρ μου. Κάπνιζε και την ρώτησα “γιατί καπνίζετε; Τι παιδιά θα κάνετε;” και μου απάντησε “γιατί, δικά σας θα είναι;”. Έχουμε δύο παιδιά, ο γιος μου είναι στο πτυχίο στο μαθηματικό και η Κορίνα στο 4ο έτος στη Φιλοσοφική στην Πάτρα», είπε.
Ο ίδιος έχει σπουδάσει νομική, με τον πατέρα του να ονειρεύεται ότι θα δει τον γιο του δικαστή.
«Όταν πήγα να δουλέψω στο Έθνος έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Δεν μου συγχώρησε ποτέ ότι δεν έγινε δικαστής, γιατί δεν πρόλαβε».
«Ήμουν ένα πολύ ζωηρό αγόρι. Κάποια στιγμή λοιπόν ανακάλυψα ότι είχαμε ταράτσα και υπήρχε μία κολώνα ξύλινη της ΔΕΗ κολλητά με τη ταράτσα. Έκανα ένα μικρό άλμα για να πιάσω την κολώνα, δεν την έπιασα και έμεινα 40 ημέρες στην εντατική», αποκάλυψε.
«Για να γράψω ένα βιβλίο όλα ξεκινάνε από μία ιδέα ή ένα ρεπορτάζ. Έχω μπει σε ψυχιατρείο, σε φυλακές, έχω δει εγχείρηση νεφρού και εγκεφάλου για να γράψω το βιβλίο. Η συγγραφή βιβλίων είναι δυσκολότερη από τη δημοσιογραφία».
«Εάν έγραφε κάποιος ένα βιβλίο για εμένα θα παιδευόταν να βρει τίτλο, γιατί κάνω πολλά πράγματα. Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι όταν έκανα μία «εκπαίδευση» στον Οίκο Τυφλών στην Καλλιθέα. Εκεί έμαθα πως χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σύμπραξη Τame Impala και Νταϊάνα Ρος για το σάουντρακ της νέας ταινίας «Minions» – Δείτε το τρέιλερ

Newsroom | Pireas News