Ένας 29χρονος εισέβαλε και λήστεψε spa και διαμέρισμα μέσα σε λίγη ώρα στο Παγκράτι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ουκρανός υπήκοος συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα
Ένας 29χρονος Ουκρανός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το πρωί στο Παγκράτι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για ληστεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος εισέβαλε σε χώρο ευεξίας και με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε τον υπάλληλο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Στη συνέχεια, μπήκε σε διαμέρισμα στην ίδια περιοχή και αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή, δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και άλλα αντικείμενα, αλλά κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Παγκρατίου, όπου ταυτοποιήθηκε και ως ο δράστης της ληστείας στο κέντρο ευεξίας και συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι τύπου REPLICA, γεμιστήρα με πλαστικά σφαιρίδια, μεταλλικός λοστός και 14 ζευγάρια κλειδιών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικη είχε ελεγχθεί πριν μερικούς μήνες ο κατηγορούμενος λυράρης

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News