ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Ένας 58χρονος έκλεβε ποδήλατα και μοτοσικλέτες και τα πουλούσε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δικογραφία σχηματίστηκε και εναντίον εννέα ακόμη ατόμων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Επαγγελματίας… κλέφτης είναι ο 58χρονος εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου για τέσσερις κλοπές μοτοσικλετών και 19 ποδηλάτων στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.
Δικογραφία σχηματίστηκε και εναντίον εννέα ακόμη ατόμων, στα οποία ο 58χρονος πούλησε τα κλεμμένα δίκυκλα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων από από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και τη μετέπειτα διοχέτευσή τους σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 58χρονο στη συγκεκριμένη περιοχή, να κατέχει μία μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, αφαίρεσε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από το Βόλο.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης αποδέχτηκε την αφαίρεση ακόμη 3 μοτοσικλετών και 19 ποδηλάτων, υποδεικνύοντάς τα.
Όπως προέκυψε, ο δράστης αφαίρεσε τα εν λόγω δίκυκλα κατά το χρονικό διάστημα από 20-11-2017 έως και πρόσφατα από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στους 9 κατηγορούμενους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αφαιρεθείσες μοτοσικλέτες και τα αφαιρεθέντα ποδήλατα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ μέρος αυτών αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μαθητές και μαθήτριες της Α’ Δημοτικού δημιούργησαν ρομποτικές κατασκευές για «την πόλη που ονειρεύονται»

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News