ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Ένας βίαιος θάνατος που επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι τραυματισμοί που έφερε ο άτυχος άνδρας «συνέβησαν κατά την πτώση του»
Με τους 4 κατηγορούμενους για τον πνιγμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη να έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο, τα αίτια θανάτου του άτυχου άντρα γνωστοποιήθηκαν χθες. Είναι, πλέον, ξεκάθαρο, πως ο Αντώνης Καρυώτης πέθανε από πνιγμό, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο ίδιος έφερε και θλαστικές κακώσεις.
Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του άτυχου 36χρονου. Αρχικά, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως «η νεκροψία – νεκροτομή διενεργήθηκε με επιμέλεια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, παρουσία και του προϊσταμένου ιατροδικαστή, κ. Ηλία Μπογιόκα. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό. Ήταν ένας βίαιος θάνατος, συνέβη σε έδαφος και κάποιων τραυματισμών που έφερε».
Όσον αφορά τους τραυματισμούς τους οποίους έφερε ο Αντώνης Καρυώτης, ο κ. Τσαντίρης ανέφερε πως «είναι θλαστικές κακώσεις και συνέβησαν κατά την πτώση του». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο πιθανότερες εκδοχές είναι πως κατά τη πτώση του, ο άντρας είτε χτύπησε στην προβλήτα είτε στον καταπέλτη.
«Ο θάνατος επήλθε από πνιγμό, σε έδαφος κάκωσης κεφαλής. Είναι ένας βίαιος θάνατος και επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά», ανέφερε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης. Ο ίδιος κατέληξε πως αναμένεται και η τοξικολογική εξέταση του θύματος.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  539 κρούσματα στην Αττική, 357 σε Θεσσαλονίκη – Ανησυχία για τις αυξημένες εισαγωγές στα νοσοκομεία

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News