«Ένας βήχας ενάμιση μήνα μετά τη νόσηση με θορύβησε»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η βουλευτής του ΚΚΕ για την περιπέτεια που έζησε με την long covid
Για την περιπέτεια της υγείας της με την long covid μίλησε στην ΕΡΤ η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, επισημαίνοντας την προσοχή που πρέπει να δώσει κάποιος.
«Είχα κάνει τα τρία εμβόλιά μου κανονικά. Κόλλησα από έναν άνθρωπο, ασυμπτωματικό, που ήρθε στο σπίτι μου. Ήμασταν τέσσερα άτομα και κόλλησα μόνο εγώ» περιέγραψε η ίδια. «Δεν είχαν βγει τότε τα αντιικά χάπια. Στο μήνα πάνω, έκανα τις εξετάσεις μου και την αξονική μου και δεν είχα κάτι. Στα μέσα του Φεβρουαρίου (ενάμιση μήνα μετά) ξεκίνησε να με ταλαιπωρεί βήχας. Στην επίσκεψη στον γιατρό ενημερώθηκα, ότι ο ένας μου πνεύμονας είχε γεμίσει φλέμματα, ότι συνδέεται με κομάρες που είχα και αυτό οφείλεται στην long covid. Έλαβα μια θεραπεία 2-3 μηνών και πλέον είμαι μια χαρά. Εξακολουθώ τη θεραπεία, γιατί καθοδηγήθηκα να την συνεχίσω για ένα εξάμηνο», εξιστόρησε.
«Πήγα στο γιατρό, δεν έκανα εκτιμήσεις μόνη μου (…) Πρέπει να φροντίζουμε, όταν ταξιδεύουμε, να χρησιμοποιούμε μάσκα, το αντίθετο πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο» είπε ακόμη η κ. Κανέλλη. «Ο διπλανός είναι που μετράει. Ξέρω ανθρώπους που έχουν κολλήσει τους οικείους τους και δεν το συγχώρησαν ποτέ στον εαυτό τους» πρόσθεσε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Οι ατυχίες που οδήγησαν στην τραγωδία – Ο άγρυπνος ο πατέρας και το τροχαίο της μητέρας

Newsroom | Pireas News