Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθουν σήμερα ο επόπτης κυκλοφορίας και οι δύο σταθμάρχες της Λάρισας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι θα πει στην απολογία του ο επιθεωρητής
Ενώπιον του ειδικού εφέτη θα βρεθούν σήμερα (17/3) ο επόπτης κυκλοφορίας και οι δύο σταθμάρχες της Λάρισας, που είχαν βάρδια την ημέρα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στις 28 Φεβρουαρίου με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.
Το MEGA και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε χθες στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο όσα θα υποστηρίξει ο επόπτης της Λάρισας στην απολογία του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ισχυριστεί ότι σε συγκέντρωση προσωπικού, που συγκάλεσε στις 25 Ιανουαρίου 2023 με τους 14 νέους σταθμάρχες και τους 13 παλαιούς, προκειμένου να μοιράσει αρμοδιότητες και να διευκρινίσει διαδικαστικά ζητήματα, φαίνεται ότι κανείς από τους συναδέλφους του δεν είπε το παραμικρό για τον σταθμάρχη της Λάρισας.
Μάλιστα και ο ίδιος ο 59χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε πόστο του ανατεθεί. Σημειώνεται ότι οι 14 νέοι σταθμάρχες θα αναλάμβαναν βραδινές βάρδιες στον σταθμό εκ περιτροπής.
Οι τρεις κατηγορούνται για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, σε βαθμό κακουργήματος. Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται ακόμη κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή, αλλά και για σωματικές βλάβες.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Κρατούμενος απέδρασε από το δικαστικό μέγαρο της πόλης

Newsroom | Pireas News