Ένταση με Λαγό στη δίκη – «Ντροπή σας… Ανίκανοι, βγάλτε και την απόφαση που σας έχουν πει»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κατηγορούμενος ευρωβουλευτής δήλωσε για ακόμη φορά «πολιτικός κρατούμενος»
Με τον Γιάννη Λαγό να διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος για τις «λίγες δικασίμους» άνοιξε η σημερινή αυλαία της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Ο κατηγορούμενος ευρωβουλευτής, αφού δήλωσε για ακόμη φορά «πολιτικός κρατούμενος» επιτέθηκε φραστικά στο δικαστήριο λέγοντας:
«Θέλω να διαμαρτυρηθώ. Δεν μπορεί να βάζετε τέσσερις δικασιμους τον μήνα. Πότε θα τελειώσει αυτή η δίκη; Είναι απαράδεκτη αυτή η κατάσταση».
Η πρόεδρος του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ζήτησε από τον κατηγορούμενο να περιμένει να εκφωνήσει τα ονόματα των κατηγορουμένων, ωστόσο εκείνος σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε τη διαμαρτυρία του.
«Έχετε απαλλαχθεί από άλλα καθήκοντα και δίνετε τέσσερις δικασίμους; Ντροπή σας. Θα εκτίσουμε δηλαδή επειδή είστε ανίκανοι;».
Η πρόεδρος επιχείρησε να του μιλήσει αλλά ο κατηγορούμενος ανέβασε ακόμη περισσότερο τον τόνο της φωνής του.
«Ντροπή σας.. Ανίκανοι! Βγάλτε και την απόφαση που σας έχουν πει» φώναξε με την πρόεδρο να ζητά από τους αστυνομικούς να τον βγάλουν από την αίθουσα.
Πρόεδρος: Παρακαλώ βγάλτε τον κύριο έξω να ηρεμήσει
Λαγός: Είστε ανάξιοι να δικάσετε, είστε ανθρωπάκια. Δειλοί και ανάξιοι.
Λίγη ώρα αργότερα ο Γιάννης Λαγός ζήτησε μέσω αστυνομικού να επιστρέψει στην δικαστική αίθουσα . «Κυρία πρόεδρε ο κατηγορούμενος δηλώνει ότι έχει ηρεμήσει. Μπορεί να μεταφερθεί στην αίθουσα» είπε ο αστυνομικός με την πρόεδρο να απαντά θετικά.
Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε και σήμερα η μητέρα του Παύλου Φύσσα , Μάγδα ενώ στο πλάι της είναι και η συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο διάλογος με την Τζωρτζίνα για τον Μάνο πριν την πρώτη ανακοπή

Newsroom | Pireas News