Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την πώληση ακινήτου της 69χρονης
Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας, όπου διέμενε στην Πάτρα το ζευγάρι που έχασε τα τρία του παιδιά μέσα σε 3 χρόνια, με την μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, έδωσε σήμερα η Εισαγγελία της Πάτρας.
Ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους εγείρει πολλά ερωτήματα και τίθεται υπό διερεύνηση με επείγουσα εισαγγελική εντολή, ενώ ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός, ότι παρά το ότι η ίδια είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί τελικά κηδεύτηκε. Σημειώνεται, ότι ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ήταν ο πληρεξούσιος της γυναίκας και υπέθυνος για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, ενώ κατά τις πληροφορίες λάμβανε και τη σύνταξή της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, την είχε εκπροσωπήσει στην πώληση ακινήτου, ενώ αναφέρεται ότι είχε σχέση με κάποιο λογαριασμό πολλών χιλιάδων ευρώ. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της γυναίκας, κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε περιουσία και άλλοι ότι υπήρχαν χρέη, που είχαν οδηγήσει την υποθήκευση ενός ορόφου, γεγονός που μένει να διασαφηνιστεί με άρση τραπεζικου απορρήτου.
Οι συγγενείς της πάντως δηλώνουν, ότι δεν γνώριζαν τίποτα για όλα αυτά και ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε καν για το θάνατό της και επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα μέσα μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθη για κατοχή αρχαίων αντικειμένων – Βρέθηκαν 33 νομίσματα και δαχτυλίδι

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News