Εντοπίστηκαν 98 δενδρύλλια κάνναβης στα Χανιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών
Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στα Χανιά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου οι αστυνομικοί εκρίζωσαν δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης.
Στο πλαίσιο δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, οργανώθηκε το πρωί και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχή του Δήμου Χανίων στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς 98 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψος έως δυο μέτρα τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών με την προανάκριση να διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News