Επεισόδια στο εργοστάσιο της «Μαλαματίνα» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε χρήση χημικών με αποτέλεσμα κάποιοι διαδηλωτές να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ αναφέρθηκαν 5 τραυματίες.
Ένταση επικράτησε σήμερα έξω από τις εγκαταστάσεις της οινοποιίας «Μαλαματίνα» στο Καλοχώρι, στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των εργαζομένων που απεργούν και των αστυνομικών δυνάμεων.
Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, που έχουν απολυθεί και βρίσκονται καθημερινά έξω από το εργοστάσιο, τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν προσπάθησαν να εμποδίσουν τα πούλμαν με τους άλλους εργαζόμενους να εισέλθουν στον χώρο.
Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απομάκρυναν τους εργαζόμενους και πλήθος υποστηρικτών τους, από την είσοδο.
Κατά την αστυνομική επέμβαση έγινε χρήση χημικών με αποτέλεσμα κάποιοι διαδηλωτές να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ αναφέρθηκαν 5 τραυματίες.
Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους εργαζόμενους. Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση έχει ηρεμήσει, ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις των ΜΑΤ.
Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι της “Μαλαματίνας” βρίσκονται εδώ και καιρό σε κινητοποιήσεις, εξαιτίας των απολύσεων που έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εξαφάνιση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

Newsroom | Pireas News