«Έπεσα από τα σύννεφα, τον θεωρούσα άνθρωπο χαμηλών τόνων»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και μάλιστα πολύ ψηλά και τότε, απλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν κανένας στα δικαστήρια»
Δημοσιογράφος της ΕΡΤ κατηγορείται ότι χτύπησε άγρια τη σύζυγό του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα, δημοσιογράφος και εκείνη της ΕΡΤ, κατέληξε στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο από τα βίαια χτυπήματα.
Είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους και, όπως είπε η 30χρονη στις Αρχές, είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της.
Η ΕΡΤ, μόλις ενημερώθηκε για την καταγγελία, διέκοψε τη σύμβαση του δημοσιογράφου.
Ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση, μιλώντας στο Mega. «Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, τον θεωρούσα άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε αυτός να φτάσει εκεί. Αλλά, εγώ δεν δέχομαι ότι υπάρχει έξαρση, με την έννοια ότι, πριν γίνει αυτεπάγγελτο το αδίκημα αυτό, δεν προλαβαίναμε στα αστυνομικά τμήματα να δεχόμαστε εγκλήσεις τότε από κακοποιημένες γυναίκες, οι οποίες στη συνέχεια τις απέσυραν. Και απλών γυναικών και επωνύμων.
Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και μάλιστα πολύ ψηλά και τότε, απλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν κανένας στα δικαστήρια για διάφορους λόγους: ήταν εκβιαζόμενες, τις απέσυραν, τα έβρισκαν. Τώρα με το αυτεπάγγελτο δεν μπορούν να κάνουν πίσω».
Δεν ξέρω αν αυτές οι αυστηρές διατάξεις λειτουργούν αποτρεπτικά ή όχι. Θα έπρεπε. Εδώ μιλούν για VIP Κορυδαλλού. Ήδη έχουμε δικηγόρο, προβλέπω και δημοσιογράφους, άντε μας λείπει πλέον κανένας γιατρός, κανένας βουλευτής, κανένας αστυνομικός, για να διευρυνθεί η πτέρυγα αυτή. Οσονούπω θα φτάσουμε κι εκεί», τόνισε.
Αναφερόμενος και πάλι στην περίπτωση του δημοσιογράφου είπε: «Έπεσα κυριολεκτικά από τα σύννεφα, άρα για κανέναν δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι».

Δείτε ακόμα:  Απολογούνται οι βρεφονηπιοκόμοι που κλείδωναν μικρά παιδιά σε αποθήκη

 
Σε σχέση με την υπόθεση τον Απόστολου Λύτρα ο κ. Κατερινόπουλος είπε πως εκτιμά πως ο γνωστός ποινικολόγος δεν θα αποφυλακιστεί.
 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News