Επιχειρηματίας της Πάτρας και μία 37χρονη εκβίαζαν μέλος συνεταιρισμού απαιτώντας 300.000 ευρώ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και παραπέμφθηκαν σε εισαγγελέα
Ένας 50χρονος και μία 37χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής στην Πάτρα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο 50χρονος ζήτησε από μέλη Διοικητικού Συμβουλίου αγροτικού συνεταιρισμού το ποσό των 300.000 ευρώ, προκειμένου να τους παρέχει συνδρομή σε δικαστικής και διοικητικής φύσεως ζητήματα, που ανέκυψαν μετά την εκλογή νέου προέδρου στον συνεταιρισμό. Ακολούθησε προγραμματισμένη συνάντηση, στην οποία εμφανίσθηκε ο 50χρονος μαζί με την 37χρονη, οι οποίοι και συνελήφθησαν μετά την παραλαβή του χρηματικού ποσού των 150.000 ευρώ, μέρος των οποίων είχε προσημειωθεί.
Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική συσκευασία, που περιείχε μεταλλικά σφαιρίδια για αεροβόλο. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 50χρονος είναι επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί καφετέρια στην παραλία της Πάτρας, ο οποίος είχε αντιπαράθεση με τον συνεταιριστικό φορέα και ισχυρίστηκε ότι με το ποσό που απαιτούσε, θα έληγε αυτή η αντιπαράθεση. Η δε 37χρονη είναι φίλη του 50χρονου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αθώες κρίθηκαν οι τέσσερις νηπιαγωγοί που είχαν μηνυθεί από γονέα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News