Επικίνδυνη η κατηγορούμενη – Εμφανίστηκε λες και καμάρωνε για αυτό που έχει κάνει

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν έσκυψε καμία φόρα το κεφάλι της πρώτη φόρα το βλέπω αυτό»

Σοκ προκάλεσαν οι λεπτομέρειες που έδωσε στην χθεσινή της κατάθεση η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε.

«Συγκλονιστήκαμε και εγώ και η Ιωάννα, με την απάθεια της κατηγορουμένης, δεν υπήρχε κανένα συναίσθημα, αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου Απόστολος Λύτρας.

«Εμφανίστηκε λες και καμάρωνε για αυτό που έχει κάνει, δεν έσκυψε καμία φόρα το κεφάλι της πρώτη φόρα το βλέπω αυτό, ακόμα και με την εμφάνιση της προσπαθούσε νομίζω να δείξει: “κοιτάξτε πως είναι το δικό μου πρόσωπο μπορώ να είμαι βαμμένη μπορώ να είμαι περιποιημένη”».

Ο κ. Λύτρας επισήμανε ότι και οι αστυνομικοί είχαν πει στην Ιωάννα ότι υπάρχει κίνδυνος, ότι «αυτή η γυναίκα να προσπαθεί να σε σκοτώσει». «Φοβάται και το “μετά” η Ιωάννα. Και πώς είναι δυνατόν να μη ζει με το φόβο ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τέτοιο πράγμα» σχολίασε ο δικηγόρος της.

«Δεν απάντησε τίποτε όσον αφορά τη δήλωσή της στην Ιωάννα “ξέρεις εσύ γιατί έγινε”. Ρώτησα το δικαστήριο γιατί δε ρωτήθηκε για ποιο λογο το λέει. Η Ιωάννα τη ρώτησε αν είναι ικανοποιημένη».

Τόνισε ότι ζήτησε από το δικαστήριο να κληθούν αυτά τα δύο άτομα που κατά τη γνώμη του έχουν παίξει κάποιο ρολό στη βοήθεια που προσέφεραν στην κατηγορουμένη. «Δεν υπάρχει κατάθεση, παρότι είχαμε ζητήσει εμείς από την κ. ανακρίτρια γι αυτές τις κλήσεις να καλέσει τους συγκεκριμένους, και ξαφνικά ακούμε από τα ΜΜΕ κάποιον δικηγόρο, που τέλος πάντων, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή η αρμοδιότητα ή κάποια εμπλοκή του συγκεκριμένου, να μάς λένε πράγματα ότι ζήτησε βιτριόλι από το συγκεκριμένο ότι του ζητούσε να την παρακολουθήσει, ότι είχε καταλάβει ότι είχε εμμονή με την Ιωάννα ότι είχε ακούσει ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα κι όλα αυτά τα πράγματα να μην έχει πάει αυτός ο άνθρωπος να τα καταθέσει.

Δείτε ακόμα:  Η πρώτη τρισδιάστατη διάβαση πεζών στην Καλαμαριά

Μού κάνει εντύπωση πως ένας άνθρωπος όταν όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό το θέμα να μην πάρει είδηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την Ιωάννα επισήμανε ότι «της έκανε πολύ καλό που ήρθε στην πρώτη συνεδρίαση και καταφέραμε να τη βγάλουμε από το σπίτι της να δει κόσμο, να μιλήσει με κόσμο να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους να νιώσει τη στήριξη της έδωσε πραγματικά δύναμη. Η αγάπη και η συμπαράσταση που βιώνει από τον κόσμο την έχουν κάνει πραγματικά πολύ πιο δυνατή».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News