Επιτελικό Κράτος! Απέλυσαν δικηγόρο των 800 ευρώ με μπλοκάκι για να προσλάβουν τη σύζυγο Κουμουτσάκου στη Βουλή!

Επιτελικό Κράτος! Απέλυσαν δικηγόρο των 800 ευρώ με μπλοκάκι για να προσλάβουν τη σύζυγο Κουμουτσάκου στη Βουλή!

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για «γιουρούσι στο κράτος», έπειτα …από δημοσίευμα της «Αυγής» για την πρόσληψη της συζύγου του Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή.

«Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια», αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση.

«Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1.750 ευρώ», συνεχίζει η ανακοίνωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει:

«Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο».

Κουμουτσάκος: Ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε ψευδές και παραπλανητικό το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Σε ανάρτηση στα social media ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι με την πρώην σύζυγό του «έχουμε χωρίσει συναινετικά σχεδόν ένα χρόνο», ενώ σημείωσε ότι πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές.

Ακόμη, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι έμαθε από το δημοσίευμα «το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών και όχι πρόσληψής της».

 

 

Δείτε ακόμα:  Στην ασφάλειά της Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει το ΙΧ που τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο έξω από τη Βουλή

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.