Επίθεση με βιτριόλι: Εξοργισμένη η Ιωάννα με την απολογία της 36χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Εξοργισμένη η Ιωάννα με την απολογία της 36χρονης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο δικηγόρος του θύματος για όσα είπε και όσα δεν είπε η καθ’ ομολογίας πλέον δράστις

Για τα συναισθήματα που προκάλεσε στην Ιωάννα η απολογία της 36χρονης, η οποία έναν χρόνο και πλέον μετά το περιστατικό ομολόγησε ότι διέπραξε την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης στην Καλλιθέα, μίλησε στο Μega ο δικηγόρος του θύματος.

Όπως είπε ο κ. Απόστολος Λύτρας, η απολογία της 36χρονης δεν πείθει κανέναν, όπως και η συγγνώμη που ζήτησε. Η εντύπωση που μου έδωσε, είναι ότι «είναι ένα κείμενο, που το αποστήθισε και πήγε απλά να πει το ποίημα της στην ανακρίτρια».

Ο κ. Λύτρας τόνισε, ότι η κατηγορούμενη κατά την απολογία της δεν απάντησε στα βασικά ερωτήματα, που της έθεσε η ανακρίτρια, δηλαδή στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό, αλλά και τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στην εγκληματική της πράξη. «Είναι μια καλοστημένη απολογία που δεν έχει να προσφέρει τίποτα» σημείωσε.

Κρίσιμος, σύμφωνα με τον συνήγορο του θύματος, είναι και ο χρόνος αλλά και ο τρόπος της απολογίας, ο οποίος έγινε έτσι «ώστε ουσιαστικά να μην πει τίποτα». «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι», είπε ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι η Ιωάννα εξοργίστηκε, όταν έμαθε τα όσα δήλωσε η δράστις.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος αστυνομικού που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News