Ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό ο βασικός ύποπτος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην ΓΑΔΑ προσήχθησαν και άλλα άτομα για τα οποία εξετάζεται το κατά πόσο συμμετείχαν στη δολοφονία παρέχοντας υποστήριξη στον δράστη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη την περασμένη Τρίτη στο Ψυχικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από χθες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά το βάρος των ερευνών «πέφτει» σε ένα παλιό γνώριμο των Αρχών με εμπλοκή σε αρκετές υποθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και η υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του χθες απο περιοχή της Αθήνας, καθώς είχαν πληροφορίες, ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.
Ο άνδρας αυτός, ελληνικής καταγωγής, έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 54χρονου, μετά από ενδείξεις που βρέθηκαν από την ανάλυση του κινητού του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., καθώς όσα βρέθηκαν εκεί «φώτισαν» πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από την περιοχή του Ψυχικού, όπου σημειώθηκε η δολοφονία, καθώς σε κάποιο σημείο εμφανίζεται ο δράστης να κατεβαίνει από την μηχανή του, προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα, που έριξε κατά λάθος. Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές, η κίνηση αυτή έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον δράστη, καθώς «πρόδωσε» τον σωματότυπο του.
Πάντως, μέχρι στιγμής ο σκληρός ποινικός, όπως τον χαρακτηρίζουν στελέχη της Αστυνομίας, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται, προκειμένου να μπορέσουν οι εισαγγελικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, καθώς έχει παρέλθει το χρονικό όριο για το αυτόφωρο. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές, για τους υπόλοιπους προσαχθέντες εξετάζεται το κατά πόσο συμμετείχαν στη δολοφονία παρέχοντας υποστήριξη στον δράστη.
Επιπλέον, συνεχίζεται η διαδικασία των καταθέσεων με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να έχουν μιλήσει με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος, αλλά και με συνεργάτες του τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Μύκονο, όπου είχε αναπτύξει μεγάλη επαγγελματική δραστηριότητα.

Δείτε ακόμα:  Άκης Πετρετζίκης: Σε πελάγη ευτυχίας που θα γίνει πατέρας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News