Έβαλαν μαθήτρια της Α΄ Δημοτικού για τρίτη φορά σε λάθος σχολικό λεωφορείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κοριτσάκι δεν θέλει πλέον να ξαναπάει στο σχολείο – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου καταθέτουν οι γονείς
Ώρες αγωνίας έζησαν για τρίτη φορά οι γονείς μιας μαθήτριας της Α΄ Δημοτικού από την Τσούκα του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, καθώς το κοριτσάκι καθυστέρησε για άλλη μία φορά να επιστρέψει από το σχολείο με το λεωφορείο.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, στην αρχή του σχολικού έτους δύο κοριτσάκια από την Τσούκα, που πηγαίνουν για πρώτη φορά στο Δημοτικό, δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους, με τους γονείς τους να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Τελικά, μετά από 1,5 ώρα αγωνίας τα κοριτσάκια είχαν εντοπιστεί στο λεωφορείο, που επέστρεφε από Τυμφρηστό, καθώς τα είχαν βάλει σε λάθος γραμμή.
Το απαράδεκτο αυτό λάθος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δυστυχώς έγινε ξανά σήμερα 9 Φεβρουαρίου με το ένα κοριτσάκι, καθώς ήταν μόνο του αυτή τη φορά από την Τσούκα. Ειδικότερα, το αντιλήφθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, όταν έφτασε στο Γυμνάσιο για να πάρει τα υπόλοιπα παιδιά και σε συνεννόηση με τον συνάδελφό του της άλλης γραμμής, το κοριτσάκι πήρε το σωστό λεωφορείο.
Πλέον όμως η μικρή φοβάται να πάει σχολείο, όπως λέει στην ιστοσελίδα ο πατέρας της. Μάλιστα, όπως είπε, δεν είναι η δεύτερη φορά, αλλά η τρίτη που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και αν τότε έδωσε τόπο στην οργή, όπως λέει, τώρα είναι αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες. «Ας μην μπουν στον κόπο να μου δώσουν εξηγήσεις ή να ψάξουν για δικαιολογίες. Θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου», ξεκαθαρίζει ο πατέρας του κοριτσιού, τονίζοντας την αγανάκτησή του για όσα συνέβησαν σε βάρος του παιδιού του.

Δείτε ακόμα:  Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου αγνοούμενου σέρφερ στην Πάρο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News