Έβγαλαν αφίσες με κηδειόχαρτα για τον πρύτανη του ΑΠΘ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Επέλεξε να ανοίξει τον τάφο του» γράφουν πάνω και έχουν τη φωτογραφία του

Στο στόχαστρο έχει μπει ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά την εκκένωση της κατάληψης «Στέκι στο Βιολογικό» και τη λήξη της, έπειτα από 34 χρόνια!

Σε μία απειλητική και … «μακάβρια» κίνηση προχώρησαν άγνωστοι στην περιοχή της Καμάρας το Σάββατο, αφισοκολλώντας σε στάσεις λεωφορείων κηδειόχαρτα, τα οποία καταφέρονται κατά του πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, μετά την εκκένωση της κατάληψης «Στέκι στο Βιολογικό» έπειτα από 34 χρόνια, όπως ανέφερε το GRTimes σε ρεπορτάζ.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Πρύτανης δέχεται απειλές για τη ζωή του, μετά την πρόσφατη λήξη κατάληψης του πανεπιστημιακού χώρου που διήρκησε 34 ολόκληρα χρόνια.

Στις αφίσες αναγράφεται με απειλητική φρασεολογία πως ο πρύτανης του ΑΠΘ και «ρουφιάνος», όπως τον αποκαλούν, «επέλεξε να ανοίξει τον τάφο του», ενώ συμπληρώνουν με τον ίδιο στόμφο ότι «Η σορός θα βρίσκεται κάτω από τα μπάζα της κατάληψης στο Στέκι το Βιολογικό». Χαρακτηριστικά ως οικογένεια του πρύτανη αναφέρονται οι «μπάτσοι, ακαδημαϊκοί, Μητσοτάκης, εργολάβοι».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έκρηξη σε λατομείο στη Δράμα με νεκρό 62χρονο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News