«Έβρεξε» πρόστιμα σε ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στοχευμένοι έλεγχοι για την τήρηση των υποχρεώσεων τους που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία
Πρόστιμα σε 24 ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς επέβαλαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου για μη τήρηση της νομοθεσίας.
Ειδικότερα, αστυνομικοί με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022 στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης, στους Δήμους Καλαμαριάς και Κορδελιού – Ευόσμου και στις περιοχές Τούμπας, Τριανδρίας και Χαριλάου, οκτώ στοχευμένες δράσεις ελέγχου ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς, σχετικά με τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία.
Συγκεκριμένα, ελέγχθησαν συνολικά 161 ιδιοκτήτες ζώων και βεβαιώθηκαν 24 διοικητικά πρόστιμα, ύψους 300 ευρώ έκαστο, εκ των οποίων 13 για «περίπατο ζώου άνευ οδηγού (λουρί)» και 11 για στέρηση ηλεκτρονικής ταυτότητας. Στόχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης είναι η συνέχιση υλοποίησης παρόμοιων δράσεων και η επέκταση αυτών σε χώρους στους οποίους παρατηρείται αυξημένη προσέλευση ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων, για την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Big Brother: Ξέσπασαν σε κλάματα στην χθεσινή αποχώρηση – Δείτε το βίντεο

Newsroom | Pireas News