Έξαλλος με τον Μαυρικίου που είπε ότι έφυγε από την παράσταση γιατί είναι ανεμβολίαστος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Με ποιο δικαίωμα μιλά για τα προσωπικά μου δεδομένα»
Την οργή του Λεωνίδα Καλφαγιάννη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Ο μουσικός και παραγωγός αποκάλυψε στον αέρα του Alpha πως ο ηθοποιός αποχώρησε από παράσταση καθώς είναι ανεμβολίαστος.
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο και από την παράσταση που θα κάναμε γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Δεν είχε εμβολιαστεί. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή που είχαμε χαράξει με την Βάσια την Παναγοπούλου γιατί ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τον είχαμε ενημερώσει και μας είχε πει ότι έχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν έκλεινε ποτέ αυτή η ημερομηνία και δυστυχώς έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα».

Ο ηθοποιός φανερά εκνευρισμένος έδωσε την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Όταν κάποιος μιλάει δημόσια για έναν άλλο άνθρωπο, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει ανατρέψει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητα μας, οφείλει τουλάχιστον να είναι προσεκτικός. Αρχικά, ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο, αυτό το παιδί το γλυκό, τον Μαυρίκιο, να μιλήσει για τα δικά μου προσωπικά δεδομένα; Εγώ όχι πάντως. Ας πούμε ότι υπήρξε απρόσεκτος και δεν το σκέφτηκε καλά. Τουλάχιστον όμως, αφού μίλησε για εμένα και ξέρει τι είναι και ήθελε να μοιραστεί τη γνώση του αυτή δημόσια, γιατί δεν λέει την αλήθεια; Δεν βρίσκω λογική σε αυτό που έκανε γιατί την αλήθεια την ξέρει. Αν δεν την ξέρει να ρωτήσει την συνεργάτιδα του και συμπαραγωγό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.
«Εγώ αποχώρησα από την παράσταση αυτή την δεύτερη ημέρα ανάγνωσης. Ο λόγος δεν ήταν ότι δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Ο λόγος ήταν άλλος, δεν υπήρξα αρνητής. Αντιθέτως τελείως διαλακτικός και σύμφωνος για αυτά που χρειάζονταν να γίνουν στα πλαίσια του επιτρεπτού. Είναι σίγουρος ο Μαυρίκιος και η συνεργάτιδα του ότι θέλουν να ακούσει την αλήθεια ο κόσμος; Γιατί αυτά που ειπώθηκαν από το στόμα ενός εκ των δύο παραγωγών ήταν ο λόγος που αποχώρησα. Ο σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι και η βοηθός του, η Βάνα Πεφάνη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Μαίρη Σταυρακέλη και ο Ιάσωνας Παπαματθαίου υπήρξαν αυτόπτες και αυτίκοοι μάρτυρες του συμβάντος. Αυτά που ειπώθηκαν προς όλους και μπροστά σε όλους εκείνη την ημέρα με έκαναν να αποχωρήσω».
«Κατάλαβα και τότε πως ο φόβος και η ανασφάλεια ήταν ο οδηγός αυτών που άκουγα αλλά δεν θα μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να συνεχίσω να είμαι σε κάτι, που κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα εκείνης της ημέρας, δεν τιμάει τόσο το θέατρο μας και το ρόλο του στην κοινωνία όσο και τον κάθε άνθρωπο που ζει σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική όπως η δική μας. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν και γι΄αυτό δεν λέω τι έγινε τότε. Αλλά αν ο Μαυρίκιος δεν αναγνωρίσει το λάθος του και δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να προστατέψω εμένα και την οικογένεια μου, πράττοντας τα ανάλογα επιφυλασσόμενος για κάθε νομική ενέργεια» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα:  Το ΙΝΚΑ κηρύσσει 7ήμερο μποϊκοτάζ στα προϊόντα των δύο εταιρειών που επιβλήθηκε πρόστιμο από το υπουργείο Ανάπτυξης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News