Έξαλλος στην απάντηση του για το #cancel_kopsialis

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο influencer ξέσπασε για τα όσα του αποδίδονται μέσω του Instagram
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης όταν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο, είχε προαναγγείλει πως όταν περάσει το 24ωρο κατά το οποίο θα ήταν ενεργά τα instastories θα απαντούσε σε όλα όσα του αποδίδονται τις τελευταίες μέρες.
Ο influencer, προχώρησε χθες, Σάββατο (22/01) σε μια ανάρτηση ξέσπασμα μέσω της οποίας σχολίασε τον σάλο που προκλήθηκε από τα σεξιστικά του σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο 7 λεπτών βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε για το #cancel_kopsialis αλλά και στις κατηγορίες των τελευταίων ημερών, σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ενώ σχολίασε και τις αναρτήσεις του Ηλία Γκιώνη.
Τα απειλητικά μηνύματα
Αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε πως δέχεται τις τελευταίες μέρες απειλητικά μηνύματα. «Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε».
Η απάντηση για τα likes σε σεξιστικά σχόλια
Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε για τα likes τα οποία έκανε κάτω από σεξιστικά σχόλια αλλά και ομοφοβικές αναρτήσεις στα social media. Σύμφωνα με τα όσα είπε, τα likes τα έκανε έπειτα από θετικά μηνύματα τα οποία έλαβε από τις συγκεκριμένες σελίδες, κάτι το οποίο στη συνέχεια μετάνιωσε και γι’ αυτό απέσυρε τα likes.
Η απάντηση στον Ηλία Γκιώνη
Αν και δεν ανέφερε το όνομα του, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης «φωτογράφισε» τον Ηλία Γκιώνη και του απάντησε στα όσα αναφέρει ο δεύτερος στο Instagram του. «Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και συγκαλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», ανέφερε ο influencer.
Και κατέληξε για την ψυχολογική του κατάσταση των τελευταίων ημερών: «Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».
 

Δείτε ακόμα:  Νέα προβλήματα με τις εξετάσεις στα Λύκεια – «Έπεσε» ξανά η Τράπεζα θεμάτων

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News