Εξανάγκαζε ανήλικες να ερωτοτροπούν και τις βιντεοσκοπούσε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο 56χρονος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 6 ετών και 3 μηνών με αναστολή
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει στις 7 Φεβρουαρίου ένας 56χρονος κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και παράνομη οπλοφορία, που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 3 μηνών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα υπό τον όρο απαγόρευσης επικοινωνίας και προσέγγισης της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.
Ο 56χρονος, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», καταγγέλθηκε από δύο ανήλικες, που υποστηρίζουν, ότι τις υποχρέωνε σε ακόλαστες πράξεις καταγράφοντας ταυτόχρονα βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 15 και 17 ετών, κατά το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2013 ως και τα τέλη Ιανουαρίου του 2014, ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της πρώτης, πήγαινε στο σπίτι της και την έπαιρνε για βόλτα ή για καφέ, εκμεταλλευόμενος επίσης το γεγονός ότι διέθετε δύο άλογα και το κορίτσι αγαπούσε την ιππασία, ενώ την έμαθε να οδηγεί αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.
Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση, ενώ στην πορεία γνώρισε και την δεύτερη ανήλικη. Όπως καταγγέλθηκε, με απειλές σε βάρος των ιδίων ή των μελών της οικογενείας τους, τις μετέφερε με το όχημά του σε διάφορες ερημικές τοποθεσίες της Ρόδου, όπως, στους πρόποδες του λόφου Φιλερήμου στην Ιαλυσό, σε ερημική τοποθεσία στην παραλία της Ιαλυσού, στο δάσος του Αγίου Σουλά στην Σορωνή ή στην περιοχή της Φάτνης Σαλάκου.
Εκεί φέρεται να εξανάγκαζε τα κορίτσια, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, να γδύνονται εντός του οχήματος και να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις η μία στην άλλη, ενώ αυτός καθόταν στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου του, τις μαγνητοσκοπούσε και αυνανιζόταν. Απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι έχει υποβάλει ήδη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ενώ στρέφεται και κατά των γονέων τους, υποστηρίζοντας ότι ηθικός αυτουργός της εις βάρος του σκευωρίας είναι ο πατέρας της πρώτης.
Εχει παρουσιάσει δε κατάθεση της ανήλικης, που φέρεται να ομολογεί, ότι ήταν εκείνη που τον φλέρταρε και ανέπτυξε ελεύθερη σχέση μαζί του. Ο 56χρονος έχει προσκομίσει επιπλέον μηνύματα της πρώτης καταγγέλλουσας, με τα οποία φέρεται να ομολογείται, ότι τα όσα κατατέθηκαν σε βάρος του είναι ψευδή. Σ’ αυτά φέρεται να ομολογείται σε φίλη της, ότι αισθάνεται τύψεις για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του, διότι δεν ευσταθούν, αποκαλύπτει ότι έχει ενημερώσει σχετικά τους γονείς της και επιπλέον αναφέρει, ότι είναι στις προθέσεις της, να τον αποκαταστήσει με νέα της κατάθεση.

Δείτε ακόμα:  Νεκρός ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή της ΝΔ σε ατύχημα με Ferrari

Newsroom | Pireas News