Εξιχνίαση υπόθεσης παράνομου στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά πέντε ιστοσελίδες
Υπόθεση που αφορά παράνομο στοιχηματισμό και τυχερά παιχνίδια μέσω διαδικτύου, εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΔΗΕ), ενώ σχημάτισε δικογραφία τακτικής διαδικασίας που αφορά πέντε ιστοσελίδες.
Σύμφωνα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω των συγκεκριμένων ιστοσελίδων γινόταν παράνομος στοιχηματισμός και διεξαγόντουσαν τυχερά παιχνίδια, χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Οι ιστοσελίδες, με έδρα το εξωτερικό, εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ενώ ταυτοποιήθηκαν οι εταιρίες- διαχειριστές τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι ιστότοποι εντάχθηκαν στον Κατάλογο Μη Αδειοδοτημένων Παρόχων Τυχερών Παιγνίων (Blacklist) που τηρεί η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αφορμή την συγκεκριμένη υπόθεση, υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, η παροχή μη αδειοδοτημένων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων αποτελεί ποινικό αδίκημα, κακουργηματικού χαρακτήρα και η συμμετοχή παικτών σε μη αδειοδοτημένα τυχερά παιχνίδια διώκεται, επίσης, ποινικά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πυρκαγιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στην Ηλεία

Newsroom | Pireas News