Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις ζωοκλοπών στο Ηράκλειο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσης η αστυνομία βρήκε το νήμα και σε τρεις υποθέσεις κλοπών
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, τέσσερις υποθέσεις ζωοκλοπών και τρεις υποθέσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χερσονήσου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση που έγινε, πρόεκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 15.08.2021 έως και την 01.11.2021, ο ανωτέρω ημεδαπός προέβη στη διάπραξη τεσσάρων υποθέσεων ζωοκλοπών και τριών υποθέσεων κλοπών, αφαιρώντας συνολικά είκοσι ένα πρόβατα, τρία αρνιά, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητό τηλέφωνο.
Σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του β΄αστυνομικού τμήματος Ηρακλείου και αστυνομικούς των τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και είδη ένδυσης, τονίζεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
Επιπλέον, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε έτερο ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.
Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο αποδόθηκε στον παθόντα. Η προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου.

Δείτε ακόμα:  «Η κατηγορούμενη είναι ένοχη γιατί ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο»

Newsroom | Pireas News