Εξώδικο σε εκδοτικό οίκο έστειλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για τη φωτογραφία του που χρησιμοποιήθηκε σε εξώφυλλο βιβλίου
Έξαλλος έγινε μέσα από τη φυλακή ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όταν έμαθε, ότι η φωτογραφία του υπάρχει σε εξώφυλλο βιβλίου των εκδόσεων Παπαζήση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου στο «Πρωινό», αφορμή στάθηκε το βιβλίο «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;» του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου. Στο εξώφυλλο βρίσκεται από τη μία ο «Δράκος του Σέιχ Σου», Αριστείδης Παγκρατίδης, που είχε εκτελεστεί και από την άλλη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Μιλώντας η δημοσιογράφος με τον καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλο, της είπε ότι είχε τις αμφιβολίες του για το εξώφυλλο, ωστόσο η ιδέα ήταν του εκδοτικού οίκου. «Θέλουμε την αλλαγή του εξωφύλλου. Πέραν από το νομικό σκέλος, είναι δικαίωμά του κιόλας, να μην θέλει τη χρήση του προσώπου του σε τόσο μεγάλο φάσμα» είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.
Για όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για σχέση με ανήλικη, ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν είπε, ότι «δεν προέκυψε ποτέ κάτι τέτοιο. Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί εξώδικο σε συγκεκριμένο site, που πέραν από τις αναλήθειες που γράφει, έχουμε και την αμαύρωση της εικόνας του, χρησιμοποιώντας ψευδή γεγονότα».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  ΟΑΣΑ: Στάση εργασίας σήμερα στα λεωφορεία 11:00 με 17:00

Newsroom | Pireas News