Φάρμα–Spoiler: Αυτό το γνωστό μοντέλο μπαίνει στο ριάλιτι και αλλάζει τις ισορροπίες!

Φάρμα–Spoiler: Αυτό το γνωστό μοντέλο μπαίνει στο ριάλιτι και αλλάζει τις ισορροπίες!

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φάρμα–Spoiler: «Φάρμα» είναι το νέο αγροτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 το οποίο έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται ήδη να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είθισται βέβαια σε κάθε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, οι εντάσεις και οι κλίκες έχουν αρχίσει ήδη να κυριαρχούν. Μάλιστα, πολλοί από τους παίκτες φαίνεται να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και έτσι οι οικειοθελής αποχωρήσεις είναι ήδη στο τραπέζι. Η μία είναι αυτή της Σόφιας Παυλίδου και η άλλη του Ερωτόκριτου.

Ωστόσο, η παραγωγή έχει αρχίσει ήδη να ενισχύει το ριάλιτι με νέους παίκτες. Μάλιστα, σήμερα το πρωί μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» έγινε γνωστό ότι ο επόμενος Έλληνας celebrity που θα κάνει την είσοδο του στο παιχνίδι είναι ο Κώστας Γρέκας.

Μάλιστα, ο Κώστας Γκρέκας εμφανίστηκε και μέσω skype στην πρωινή εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στην «Φάρμα» και αναφέρθηκε στους παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα, δείχνοντας μία συμπάθεια παραπάνω στον Θανάση Πάτρα και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Δείτε όλα όσα είπες το παρακάτω απόσπασμα

Δείτε ακόμα:  Η Φάρμα: Η ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου μετά την αποχώρησή του

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων