Φεστιβάλ Ευεξίας & Άθλησης στο 3ο Λύκειο Πειραιά

Φεστιβάλ Ευεξίας & Άθλησης στο 3ο Λύκειο Πειραιά

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ Άθλησης & Ευεξίας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρες 11:00-19:00 στο 3ο Λύκειο Πειραιά. Η εκδήλωσή μας τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Πειραιά, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραια και του ΟΠΑΝ.
Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, που μας έχουν κάνει περήφανους και μας έχουν χαρίσει στιγμές συγκίνησης!
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη γιορτή του Αθλητισμού, προκειμένου να ενημερωθείτε μαζί μας από σπουδαίους επιστήμονες, προπονητές και αθλητές για τα αγαπημένα σας αθλήματα, αλλά και για τη σωματική και ψυχική μας υγεία!
————————————————————
📍 3ο Λύκειο Πειραιά (Μαυρομιχάλη 14, Πειραιάς 185 45)
⏰ Ώρα προσέλευσης 11:00
Διάρκεια : 11:00-19:00
————————————————————
🎫 Πληροφορίες
📞 698 8632 036
📞 697 3649 450

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Δραπέτης-ληστής των φυλακών Κέρκυρας συνελήφθη στον Πειραιά

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.