Φωτογραφίες δείχνουν τον πατέρα της να ερωτοτροπεί μαζί της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την ώρα που η ίδια κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. ότι «έκανε λάθος» που συνέλαβε τον 70χρονο η Daily Mail δημοσιεύει ντοκουμέντα
Φωτογραφίες με τον 70χρονο πατέρα της 34χρονης Βρετανίδας που κατήγγειλε τον βιασμό της στην Κρήτη, να ερωτοτροπεί με την κόρη του μέσα σε μπαρ στα Μάλια, είδαν το φως της δημοσιότητας.
Με τις φωτογραφίες από τα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, πιστοποιείται πλέον ατράνταχτα το επιχείρημα των ελληνικών αρχών, που συνέλαβαν τον 70χρονο για τον βιασμό της κόρης του και φέρεται να καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της κόρης που επιμένει στην αθωότητα του πατέρα της και κατηγορεί την ελληνική αστυνομία ότι «κάνει λάθος», αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ενώ στο κείμενο που συνοδεύει το άρθρο, αναφέρεται ότι «οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας, επιδόθηκε σε «ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα» με την κόρη του, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη».
Ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή». Χαρακτηριστικά γράφει «τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πατέρα και της κόρης από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες, φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί». Η κόρη, η οποία διαμαρτύρεται συνεχώς για την αθωότητα του πατέρα της, είχε προηγουμένως ισχυριστεί, ότι μόλις συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία του CCTV, θα αποδεικνύεται ότι ο πατέρας της «ήταν πίσω στο ξενοδοχείο, όταν δέχτηκα επίθεση».
Παράλληλα σημειώνει, ότι η Βρετανίδα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης στα Μάλια πριν από μερικές μέρες είναι «απολύτως σίγουρη, ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο πατέρας της, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη από τις ελληνικές Αρχές. Η 34χρονη μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail και κατηγόρησε τις ελληνικές Αρχές, ότι τα έχουν κάνει μαντάρα στην υπόθεσή της και έχουν αφήσει τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Ελληνική Αστυνομία λέει ότι ο 70χρονος έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κόρη του μέσα σε ένα μπαρ, όπου έπιναν και οι δυο τους την περασμένη εβδομάδα, χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο και μετά την έσυρε σε μια έρημη παραλία και τη βίασε.

Δείτε ακόμα:  Πού γίνονται σήμερα Σάββατο δωρεάν rapid tests

Newsroom | Pireas News